Drukarnia online

Niezbędnik Restauratora dla COVID-19: Jednorazowe menu

W środku pandemii, podstawowe firmy muszą żyć zgodnie z powiedzeniem "show must go on". Okazało się, że jest to o wiele łatwiej powiedzieć niż zrobić. W całym kraju, gdzie wytyczne dla firm zmieniają się każdego dnia, ważne jest, aby właściciele i kierownicy sklepów pozostawali na bieżąco, aby dostosować się do kolejnej zmiany w procesie. Jednym z elementów, które pozostają niezmienne, są narzędzia, które możemy zgromadzić, aby prawidłowo funkcjonować w każdej sytuacji. Dla właścicieli restauracji lub firm z branży spożywczej jest to jednorazowe menu. Papierowe menu nie są już tylko koniecznością dla pizzerii i kawiarni na małą skalę, ponieważ stały się one podstawowym elementem, który pomoże utrzymać klientów i personel w bezpieczeństwie przy jednoczesnym zachowaniu płynności biznesu.

Jednorazowe menu są przeznaczone do jednorazowego użytku, co oznacza, że jest tylko oglądane przez jedną osobę lub stronę, a następnie usuwane. Jednak istnieje przekonanie, że ponieważ coś jest jednorazowego użytku, to będzie musiał być gorszej jakości. Jesteśmy tutaj, aby powiedzieć Ci, że nie musisz poświęcać jakości dla ilości. Jeśli chodzi o wydruki, GotPrint jest jednym z największych orędowników, którzy chcą utrzymać wydruki przy życiu. Nasze najwyższej jakości stada papieru, w połączeniu z naszymi przystępnymi cenami, okaże się być lepszą inwestycją dla Twojej firmy restauracji.

Rzućmy okiem na różne rodzaje menu i znaleźć najlepszy dla swoich potrzeb!

Tri-fold Menus

Tri-fold menu mogą być używane zarówno w domu i jako menu na wynos, co czyni go najlepszą opcją, jeśli chodzi o spójność. Z tym wyborem, nie będziesz musiał się martwić o marnowanie zasobów lub pieniędzy, ponieważ te menu mogą być używane w dowolnym momencie.

Menu typu Bi-fold

Dwustronne menu jest najlepsze, gdy masz obszerną listę pozycji do wyświetlenia. Jest wystarczająco dużo miejsca, aby rozłożyć wszystkie pozycje, więc nie musisz poświęcać pozbywania się czegokolwiek z menu.

Menu jednostronicowe

Jednostronicowe menu to popularny wybór wśród mniejszych kawiarni lub restauracji typu mom and pop. Możesz wygodnie wypisać pozycje używając obu stron i nie musisz iść na kompromis w kwestii projektu.

Szerokie menu

Szerokie menu służy jako bardziej nowoczesne podejście zarówno dla regularnych, jak i jednorazowych menu. Nie tylko są one świetne dla szerokiej listy menu, ale także mają potencjał, aby pomóc w estetyce swojej restauracji lub kawiarni.

Długie menu

Długie menu są najlepiej wykorzystywane jako menu napojów w barach, lub do wyszczególnienia pozycji menu o mniejszej skali, takich jak desery!

Mini menu

Chociaż mini menu nie są idealne do podawania gościom stołującym się w Twoim lokalu, mogą służyć jako narzędzie promocyjne do wysyłania z zamówieniami na dostawę lub na wynos. Jeśli Twoje menu nie jest obszerne, możesz z łatwością zmieścić w nim wszystkie pozycje i wysłać klientom kompaktowe menu do wykorzystania w przyszłości.

Teraz, gdy już przeszedłeś przez różne rodzaje jednorazowych menu, które są do Twojej dyspozycji, chcielibyśmy wiedzieć, który z nich będzie działał najlepiej dla Twojej firmy.

Może się okazać, że jednorazowe menu będzie istnieć i być w użyciu znacznie dłużej niż pandemia, ponieważ są one, ogólnie rzecz biorąc, zdrowszą i bezpieczniejszą alternatywą. Czy zgodzisz się z tym, czy nie?

Daj nam znać w komentarzach poniżej!

Zobacz